red socks

Igår tog jag ett par outfit-bilder som aldrig kom upp, så ni får se dom nu istället. För gårdagens outfit var lite mer spännande än dagens, som bara bestod av svarta brallor och en tjocktröja. Ibland har man sådana dagar. Ni vet, man är trött, orkar inte ta på sig nått snygg, orkar inte fixa håret och så vidare. Är man sådär trött så kan man också hoppa på fel buss. Det gjorde jag idag. Tur att jag har min snälla pappa. Fast det gjorde inte så mycket att jag tog fel buss, för då sprang jag på farmor och pratade lite med henne.

höga chinos
svarta chinos
. Höga chinos - h&m . Vit bas - MQ . Halsduk - ginatricot .

Puss!

parachute

Det har varit minst sagt fullt upp den här helgen. Det hela började med lite festligheter i fredags, vilket blev lite mindre lyckat. Fast å andra sidan kanske det var tur det, för jag skulle upp med tuppen på lördagen. Vi skulle nämligen ta oss ut till fallskärmsklubben för att möta en nybliven sextonåring i ögonbindel och ett gäng nyfikna personer. Ögonbindeln togs av och en chockad Josefin skulle 3300 meter upp i luften för att sedan slänga sig rakt ut, helt galet! Jag var lite nervös åt henne där jag stod på marken, men mest avundsjuk får jag erkänna. För jäklar vad häftigt det verkade.
På kvällen åkte vi hem till Josefin som fortfarande var skakig i benen och sen blev det att fira tillsamman med massa härligt folk. Idag vaknade jag i Josefins (kalla) rum och sedan åkte vi iväg och frös lite mer på en fotbollsmatch i Eskilstuna som Jakob spelade. Vi hann även med en sväng på Tuna park, varifrån jag fick med mig ett par byxor och en halsduk. Väl hemma hos J igen mötte m&m(som jag kallar dom, mamma och magnus) upp och vi gick ut på en höstpromenix allihopa för att sedan värma oss med lite soppa.
Tur att vi har sovmorgon imorgon, för nu behöver jag sömn känner jag.

ögonbindel
överraskning
fallskärmsdräkt
fallskärmsmössa
gammalt flygplan
fallskärms-flygplan
flyga flygplan
fallskärm
röd fallskärm
tandemhopp
tandemhopp fallskärm
landning fallskärm
fallskärmslandning

smile

Så jäkla tufft, ser ni smilet eller?

Puss!

Grattis Älskade du!

Jaha, då är du 16 då. Fasen vad tiden går fort och under den tiden har jag lyckats samla på mig en del bilder på dig. Massa bilder som har blivit undanhållna för världen(ja, i alla fall för mina tappra bloggläsare) för länge nu. För visst är dom vackra? Då var detta dessutom bara en bråkdel av bilderna från ena datorn, sen finns det ju en dator till med bilder...

josefin 16 år
Jag hoppas att du har haft en bra födelsedag kusinen min. Ja det borde du ju haft i alla fall, med tanke på att jag inte sjöng en utan tre födelsedagssånger för dig. Jag älskar dig.

you once were beautiful to me

vissna rosorrosa rosvissna roser

Kyss!


nu kan det vara försent, att säga som det är

Jag har gått och blivit ordentligt förkyld med understrykelse på kyld, då jag endast har 35.6 i kroppstemp just nu. Om inte termometern ljuger helt det vill säga. Det låter ju lite lustigt. Är det någon som har koll på det här med undertemp? känns det ungefär som vanlig feber? Alltså att man fryser och svettas om vartannat. För isåfall har nog termometern rätt trots allt.

Godnatt!


stekta äpplen

Jag ber om ursäkt för att jag inte har lagt upp det där smink-inlägget som jag sa att jag skulle göra, men det har inte funnits tid för det i helgen. I fredags var jag ju på bio som ni vet, på lördagen låg jag i soffan med världens mensvärk ända fram till sen eftermiddag då jag åkte hem till Josefin och idag kom jag inte hem förens vid fem-tiden. Då kändes det lite meningslöst att ställa sig och sminka sig. Så jag får helt enkelt försöka fixa det en annan gång.

Istället kan jag bjuda på ett litet smarrigt recept som jag slängde ihop efter middagen idag. Eller recept och recept, jag bara gick lite på känsla. Såhär gör man i alla fall:
Skala så många äpplen(helst svenska) som ni tror att ni orkar. Sätt en stekpanna med lite smör i på plattan på ganska hög värme. skär tunna, tunna skivor av äpplena samtidigt som smöret smälter. Släng i äppelslicearna i pannan och stek dom med lite kanel och socker tills dom blir mjuka. Man kan också ha i lite farinsocker för en lite knäckig smak. Servera sedan dom varma äppelskivorna med en skopa vaniljglass. Klart!

stekta äpplen
Ser kanske inte så gott ut, men jag lovar, det är det! Snabbt går det också - 10 minuter max.

Kram!

"helt jävla cp lycklig"

Har precis kommit hem från bion. Jag och några fina bestämde oss för att gå och se I rymden finns inga känslor och jag säger bara så jäkla skön film! Det var helt klart en av dom bästa svenska filmer jag har sett, om inte den allra bästa! Jag log konstant i en timme och tjugofem minuter, fick kramp i magen ett par gånger av skratt och gick hem med en helt härlig känsla i kroppen. Se den, alltså på riktigt, se'ren då! 

i rymden finns inga känslor simon

PUSS!


Anonym om Norpan:

skulle vara roligt om du kunde skriva hur du sminkar dig, med vilka märken, färger och så :) du sminkar dig jättefint!

Först och främst - Tack så mycket! Det kan jag absolut göra, jag sa ju faktiskt att jag skulle göra det när jag hade frågestund för väldigt länge sedan. Så nur är det väl dags, eller hur? På vardagsmornarna har jag fullt upp och är stressad, så vi kan säga att det får bli i helgen.

Puss!

Norpan

Igår åkte vi iväg till grannstaden Norrköping, min lilla familj och jag + mormor. Hade egentiligen inte planerat att köpa något speciellt, så det blev mest spontana småköp. Fast jag hittade faktiskt ett par kängor/stövlar också. Slog till lite snabbt sådär och det är inte likt mig som annars är väldigt kräsen med skor.

monki grejer
Söta strumpor och vantar från monki.

söta armband
Skinn-armband från monki och pärlarmband i siden från världsbutiken.

underkläder från cubus
Underkläder från cubus.

klänning monki
Klänning från monki.

kängor nilson

nilson stövlar
Skorna från nilson.

Gos!

sista gången gillt

Jaha, då har vi varit där nere i den lilla hålan som dom kallar Gamleby för sista gången. Skönt, men samtidigt tråkigt. Jag kommer sakna skiten. Det är så mysigt när vi är där, alla(till och med lärarna) blir sådär härligt avslappnade på något sätt. Alla pratar med alla och går runt i slappa kläder. På kvällarna äter vi kvällsmacka och kastar gurkor på varandra. På nätterna pratar vi oss till sömns och på dagarna har vi bara sköna ämnen.

Det där jag sa om att skriva ett par inlägg, så blev det ju inte. Men det var inte för att det inte hände något kul, utan mer för att det inte blev någon tid över till det. Jag kan inte säga att denna var den bästa gången i den gamla byn, men det var helt klart bra. Vi hade vattenkrig och annat skoj för oss. Jag stoppade ner systemkameran i väskan innan vi åkte, för jag tänkte att det är ju faktiskt sista gången, så nu ska jag släpa på den så att jag får lite bra bilder. 63 ynka bilder låg och skramlade på botten av minneskortet när jag kom hem igen. Och då hade inte ens jag tagit alla. Fast när jag tänker efter så kanske det var bra. Det är en speciell känsla där nere och den gör sig inget bra på bild.

kunskapsgården i gamleby
Denna bild knäppte jag sista dagen när vi precis hade städat rummen och jag kom på att; oj, jag har ju inte tagit några bilder.

en annan text om allt. om inget.

I helgen har det varit full rulle kan jag meddela. Det hela började med kick off(ganska många vuxenpoäng där va?) på lördags morgonen vid tio. Vi startade med ett jive-inspirerat aerobicspass sådär på morgonkvisten. Jag har aldrig dansat jive förut, men jäklar vad kul det var. Fast det kändes att jag har legat lågt med träningen under sommaren. Sedan käkade vi lunch, dansade lite mer, skrev på avtal och planerade en massa. Vad det är jag ska göra? Jo, jag ska vara ledare i jazzgymnastik för 3-4 åringar och 5-6 åringar tillsammans med min kusin. Vid fyra tiden var vi klara och då var jag helt slut, huvudverk och hela köret. Kan tänka mig att ett virus spökar i kroppen.

Med tanke på hur jag mådde så blev kvällens planer ändrade och jag åkte iväg och övernattade hos Josefin. Dagen idag såg ut som så att jag och J drog med oss mamma och Per på stan för att fika och inhandla lite grejor. Sen var det bara att åka hem, vända, åka och handla och sen börja tvätta och packa. För imorgon bär det nämnligen av till Gamleby en sista gång. Känns både skönt och tråkigt på samma gång. Jag ljuger inte när jag säger att jag kommer att sakna det lite grann.

Uppen under veckan kan väl bli sådär, men händer det något kult så ska jag trotsa den dåliga täckningen i hålan och skriva ett par inlägg. Så håll koll, annars hörs vi när jag kommer hem.


Skulle posa lite med nya hårfärgen tänkte jag, det slutade så där.

Kram!

det blir inte alltid som man har tänkt sig

Idag efter lunch var det meningen att vi skulle ha hemstudie, men jag gick mest och köpte en tröja och lite hårtoning. Sen var jag hemma och själva studerandet blev det inte så mycket av med. Vid fem-tiden dök J upp, det var nämnligen hon som skulle tona håret på mig. Jag kan säga såhär - det blev lite mörkare än vad jag hade tänkt mig... Eller nej, lite mycket mörkare. Därför är det tur att det ljusnar efter några tvättar. Min kära kusin hjälpte mig också, frivilligt, att rensa mina byråer/min garderob. Nu gå det att se i vilken låda det ska ligga tröjor i igen osv. Tack för hjälpen älsk!

Famntag!

You don't have to put up a fight, You don't have to always be right

Det där fenomenet dagens outfit var ju längesedan ni fick se något av här, så det är vad som bjuds idag.

vila-skjorta


. Krage - cubus . Skjorta - vila . Jeans - topshop . Skor - converse .


oh thank heaven!

Tack för personliga vägar och Häagen-dazs!

häagen-dazs strawberry cheesecake

RSS 2.0