tjoho

tränad
Såhär pigg och glad kände jag mig när jag hade cyklat hem i solen från ett pass aerobics! Jag borde ta mig tid att träna mer ofta, med tanke på hur skönt det känns efteråt. Puss!

tyllgardin och världens finaste kusin

tyllgardin

frisyrsudd
ansikte
gardin
korsade ben

tallinn

Hej alla balla. Hoppas att ni har haft en härlig påsk! Jag kan iallafall inte klaga. Spa, god mat, shopping och massa skratt. Sådant som är fint helt enkelt.

tallinn
bakom gardinen
superstar
kyrka i tallinn
soligt
gränd i tallinn
modern byggnad
ann
kunst
huvuden
statyhuvud
fågel
blått
latte
trött
Lite så.

påsk i tallinn

Imorgon tar jag med mig min kära kusin och drar till Tallinn över påsk, kommer bli gosigt tror jag! Är borta tills på söndag och just nu är det packningen som sysselsätter mig. Tio kilo handbagage? Äh, det ska nog funka!

Ha en superbra påsk vänner! Ät massa godis!!
påskkyckling


Easy conversations, there's no such thing

Helgerna bara flyger iväg, tur att det är lov hörrni!

dubbel
h2o


långfinger

långfinger
Ungefär såhär känner jag för febern och det sabla SO-uppdraget som ska vara inne imorgon. åhjo.

pastaälgar

pastaälgar
Kommer ni ihåg dom där små pastafigurerna som man åt när man var liten? Eller är det bara jag? Tyckte iallafall att det var lite kul när mamma hittade de här små pastaälgarna på ikea. Det fick helt enkelt bli pastaälgar och falukorv till lunch idag, mycket glamorösare än så blir det inte när jag lagar lunch. Pöss!

hej.

Trött tjej som har apmycket att göra, men som lyckas lägga ned tid på fel saker. Aa, det är jag. Bloggen fick vila lite medans jag hade en bra helg med födelsedagsfirande x2 och sånt. Sen blev jag sjuk. "Du är ju aldrig sjuk" sa Ronja och trodde mer på att jag var stålkvinnan än att jag verkligen var sjuk. Funderar på att masa mig iväg till den där förbenade skolan imorgon och skriva en fet uppsats på engelska nationella. Funderar sa jag. Peace.


vågor

vågor
i ögonen

[:;_-.]

celofan

Lead me to the truth and I will follow you with my whole life

Varför gå i affärer när man kan fynda i den stora högen på botten av garderoben? Jag som hade intalat mig själv att jag var rätt ordningsam. Min garderob talar för något annat.

Det funkade pk1 o pk2 (haha). Så fort låten spelas ligger jag där under stjärnorna igen. Springer mitt på vägen. Mina stjärnor jag tycker om er.

dripp dropp

regndroppar
droppar
stuprör

sleepyhead

Den är helgens aktiviteter har varit precis lika gråa som färgen på himlen. Fast jag tror att jag behövde det.
Nu är det lite plugg till som gäller och sedan ska jag masa mig iväg på ledarträff för att lämna in vårat uppvisningsprogram. Kram på er!

sleepyhead.

RSS 2.0