Nu kör vi

Kör en liten mobilbloggning såhär i väntan på planet, ska nämnligen spendera 10 dagar i Spanien. Bakom oss i boarding-kön måste Ove Sundbergs okända brorsa ha hamnat. Har redan försökt flirta med två familjer för att få en plats i bil till kusten. Stackars, stackars familjen bredvid... Han skryter om sin dotter, imponeras av deras boarding-card i färgutskrift och försöker desperat starta en konversation om i stort sett vad som helst. Jag bara väntar på ett "Tjenare mannen!" Framför står två små ungar som jag börjar undra om det verkligen är barn.. Snart klättrar dom i taket. En grej till hörrni! Om jag får för mig att blogga lite från Spanien så blir det inte här, utan på http://annaringo.tumblr.com. Så det är där ni får hålla utkik! Puss.

la la la

dopp
Om ni någonsin har undrat hur man kastar sig i det blå på ett snyggt sätt, så är det såhär - liksom upp med huvudet och fram med bröstet, lite som en anka.

Idag hade jag tur som fick träffa en egen liten sol när den på himlen inte ville lysa. Det var Elin som hade kommit hem från amerikat. Vi tog en lång-fika och pratade om livet här och livet där. Dessutom fick jag en jättefin present! Tack igen kära du. Puss.

Utkast: Juli 11, 2011

gamla linköping
dragspelsgubbe
cafe
malte
svea
maja
kram
alva
kinda-ån
kusin josefin
skedevi slott
Det blev visst en hel hög med bilder här. Familjen Ringö/Norelius/Andersson (jobbigt det där att vi inte har samma namn allihopa) åkte till dom östergötska trakterna för att hälsa på lite släktingar där. Vi började med att fika på ett litet mysigt café i gamla Linköping och sedan åkte vi vidare till skedevi. Vi åt gott, tog kvällsdopp i en superfin sjö, lyssnade på all möjlig musik och bara hade det trevligt! När alla var trötta gick vi bort till det gamla slottet för att sova. Vi skrämmde upp varandra, fick en riktigt skrattatack och bytte sängplatser. Det hela slutade med att jag hamnade i ett rum med morbror och kusin Jakob. När vi berättat spökhistorier, gjort ett försök att skrämma dom andra(misslyckades pågrund av ytterligare en skrattatack) och tillsammans smugit ner genom knarrande rum för att gå på toaletten kunde vi äntligen somna. Kyss!

hej.

Jag har haft en toppenmysig helg! tänkte berätta mer om den imorgon hörrni, för nu är jag aptrött. Självklart dyker det upp lite bilder imorgon också. Natti!


stockholmo

sushi kungsträdgården
provrum
På morsdag gav jag mamma i present att få gå på Fotografiska i Stockholm, så det har vi gjort idag. Vi han även hunnit med en god sushi-lunch och lite shopping. Supermysig dag!

[Blus - hm, shorts - gt och väska+solbrillor - åhlens.]

pöss

puss
Mumsar jordgubbar för tillfället. Imorgon blir det huvudstaden. Kram.

pk2


Låt dom här 25 dagarna gå fort.

tja.

reafynd
randig tröja
Att göra reafynd är najs. Tjarrå.

en liten stuga

fusk-cheesecake
fin bäddning
stå på tå
Spenderade lite tid i stugan från igår till idag. Vi bjöd över morfar på lite middag och njöt av vädret. 
Ikväll njöt vi också av vädret, men då med kusinerna på en trevlig uteservering i hamnen! Kram.

som dom brukar säga

h20 tröja
solisar
[tröja - H2O, skärp - mq, boyfriend-shorts - hm och converse.]

Man tager vad man haver - idag ett par mobilbilder. Bra dag idag måste jag säga. Sol, mysig lunch, mer sol, bio och fint kvällsbesök. Sov sött!

RSS 2.0