Beats in my heart

Hur ball är inte den här bruden egentligen? Hon har fått fylla mina lurar en hel del på sista tiden. Kör sin egen grej med en grym stil, tänkvärda texter och framför allt en helt otrolig röst. Jag menar, lyssna bara på detta.

robyn


30/3-11

akg vita
Idag är det en glad tjej här va. Igår var det en sur. Humöret går i höga vågor. Nu väntar sushi med mammsen!

det bara är så

störda
Tur att jag har hittat några som är precis lika härligt onormala som jag.

numera en lycklig sextonåring

Nämen tja! Jag har haft en supergrym helg vet ni vad. I fredags bjöds det på våfflor här hemma till de kära gästerna som kom och firade mig. Fina presenter fick jag också tänka sig. Sen följde jag med kusin på fest, vilken i och för sig inte var sådär väldigt rolig. Aha, sen då? På lördagen vaknade jag av skönsång och runt 6 snåret åkte jag iväg till morbrors invigning för att agera bartender med Josefin och Frida och jag måste säga att vi var grymma! Även där såg morbror till att jag fick höra lite mer skönsång. Efter ett par timmar knallade jag iväg till bussen och där trodde jag att jag skulle möta mina kära vänner Ronja och Elin, men nej då fick jag ett sms där det stod att dom inte hann med bussen men skulle bli skjutsade om en stund. Jaha, nehe tänkte jag. Då åker jag väl hem och fixar lite tills dom kommer då.
Så till det bästa nu då: När jag kommer till parkeringen och tittar upp mot mitt fönster ser jag att lampan, som mamma hade låtit vara tänd när vi åkte, är släkt. Fortfarande ingen reaktion. Aha, den har väl gått sönder. Så när jag ska sätta nyckeln i låset hör jag ett skratt inifrån och när jag öppnar dörren hoppar dom fram. Mina underbaringar. Då har dom fått nyckel och gått in och fixat mat och tårta och tänt ljus och fixat. Någon där i hallen blev väldigt lycklig ska sägas.

Även idag har jag blivit firad. Av pappa, Ann och farmor den här gången. Mysig fika hos farmor och sedan god middag på tandori. Nöjd tjej.

trasdockor
Jag möttes alltså utav dessa i dörren, haha tokfior! (bilden har dom knäppt av själva)


simpelt

simpelt
Idag har jag sett ut såhär, ja när jag inte hade kemirock på mig.
[ T-shirt - monki, byxor - topshop, kamoflege-converse och fjäderörhänge ]

Nu ska jag hoppa in i durren och sen kommer lite släkt och firar hon den där som egentligen fyller imorgon. Efter det hakar jag på kusinvitamin och åker på partaj. Puss!

en galax på en tröja

stjärntröja
galax-tshirt
Jag har fått en lite crush på stjärnor på sista tiden, så när jag såg den här t-shirten på internet och sedan hittade den i butik blev jag lite smålycklig. Har aldrig riktigt gillat ginatricots t-shirts, men denna gjorde de riktig bra!
Matchade med silvriga naglar och kamoflage-converse, rätt ballt!

simply handsomely

vägen
"Kolla in stjärnorna nästa gång du är ute sent. En del av dig finns där uppe. Du kan känna det rent intuitivt."

Fullmåne och stjärnor och underbara människor och värmande ord. En vacker kväll allt som allt.

fluffhjärta

fluffhjärta
ginatröja
mössa
[ Tröja med fluffhjärta - ginatricot, höga brallor - hm, mössa - indiska. ] 

u should know better

Frustration. Att inte ha kontroll över situationen. Att sakna.

parisehjul vintage

Måndag

Jag hade tur och kom med bussen denna måndagmorgon.
Jag såg en film om den hemska verkligheten i skolan.
Jag dansade fox, bugg och vals på idrotten.
Jag dansade även på min promenad hem i solen.
Jag slog mig ned på balkongen med en latte och jordgubbar.
Jag plockade bort ljusslingan som var ringlad runt balkongräcket.
Jag började med teknikuppgiften som ska vara klar imorgon.
Jag gav upp.
Jag har suttit här alldeles för länge nu.
Som vanligt.

tjena gubben

identitet

identitet
I brist på annat slänger jag upp resultatet av ett bildprojekt i skolan. Kanske slänger jag upp ett par bilder från sälen om en stund också. Puss!

När vi ser upp mot stjärnorna förstår vi vår litenhet

Den här sommaren tänker jag sova under bar stjärnhimmel minst en gång. Bredvid mig ska det ligga en person som kan prata. Som kan lyssna. Som kan vara tyst. Vi ska nog inte sova förresten. Nej, vi ska se ett stjärnfall och önska oss något. Fundera över vart alla plan är påväg och över vilka som sitter i dem. Känna oss så små som man känner sig när man omges av det stora himlavalvet och bara ligga tysta och lyssna på tystnaden. Kanske lyssnar vi, med en varsin lur i örat, på någon låt som sedan kommer få oss att minnas den här natten.

nebolusa

nuläget

Nu är mobilen fylld med ny och fräsig musik. Jag är alltså redo för att spendera några timmar i ett baksäte imorgon. Ska bli skönt att åka bort en sväng och jag tänker tillåta mig själv att koppla bort allt vad skola heter i några dagar, dock ska franska nationella avverkas innan det är dags att ge sig av. Har också en ansiktsbehandling inbokad imorgon(som jag tror jag fick i julklapp förra året, haha) och det ska bli riktigt skönt kan jag gissa! Vi hörs när jag är hemma igen, alltså på lördag kväll.

Puss!

ja

minspel
Att åka till fjällen men den här snyggingen och resten av hennes familj + min egen på tisdag känns rätt bra.

little secrets

SE-KYU
molnigt
but i feel alive, oh, i feel it in me
up and up we keep on climbing

plötsligt händer det

Jag bestämde mig för att ta en springrunda idag, då jag inte hade lyckats ragga upp någon att ta med mig till gymmet. Jag måste säga att det gick oväntat bra faktiskt, det där med att springa. Springa är egentligen inte alls min grej, men på något konstigt vänster fick jag energi och sprang rundan utan att stanna. Fredag imorgon känns inte bara skönt, utan väldigt skönt!

Kyss!

onsdag

Mina tisdagar är som bekant väldigt stressiga, därför tar jag lite ledigt från bloggen då. Hade det inte varit för att tisdagarna avslutas med dans, så hade hatar inte varit ett för stakt ord för att beskriva dessa dagar.

vår
våren
vårblomning
Hittade detta i arkivet från förra åretoch jag bara väntar på att få se våren blomma ut igen.


RSS 2.0