old village

Nu är allt packat inför gamleby. Jag hoppas att jag inte har glömt något, men prio ett är iaf med! Det vill säga: högtalare till mobilen, filmer och godis. Om jag kommer i kontakt med en dator så lovar jag er att jag ska uppdatera bloggen. Annars kommer sådana där små grejer som får mobilen att plinga till att uppskattas extra mycket under kommande vecka i g-by.

Pussar!

1:a advent

Även fast vi har vart på stan och köpt en ny adventljusstake och lussebullar, ätit julgröt och har fullt med julpynt här hemma så har jag ingen julkänsla alls.

Den enda känslan jag har just nu är den förbannade huvudvärken. Usch och fy vad jag känner mig negativ till allt just nu, men det har sina orsaker. Jag har fullt upp i skolan och då menar jag verkligen fullt och inte nog med det, nej då slänger lärarna dit lite extra uppgifter och ett par kompleteringar så här lagom till att betygen ska sättas. Sen ska vi fara iväg till Gamleby imorrn och vara där i en vecka för att ha hkk, slöjd och teknik. På tal om det så har jag knappt börjat packa än. Till råga på allt så måste min menstruationscykel ha fått punka eller något liknande, med tanke på att jag har haft radiobilar där nere i över två veckor nu. Ni som har sett libress-reklamen fattar.

Så, nu har jag klagar färdigt. Nu ska jag försöka fixa ett franska arbete och packa till g-by.  


milleniumtrilogin

Nu har jag precis kommit hem från bion med Finen. Den var lika bra som dom andra två, om inte bättre! Dom här tre filmerna är några av dom bästa jag har sett. Det är precis såhär filmer ska vara. Jag röck till flera gånger, skrattade och började nästan gråta. Se den!

millenium

en bra start på helgen

Igår var jag inbjuden på inflyttningsfest/födelesedagsfest hos Josefin. Festen började som en tjejkväll, men det ändrades lite senare på kvällen. Hur som helst var det en riktigt rolig kväll, med trevligt folk. Tyvär har jag inga bilder från kvällen eftersom att jag glömde slänga med kameran, men det kan bli updat. med det om jag lyckas sno några från Josefin. Detta var, som ni säkert förstår, anledningen till gårdagens dåliga uppdatering.

Ikväll blir det bio med kusinvitamin. Luftslottet som sprängdes ska vi se, så jag får väl dra på mig ett par platåskor eller liknande. Haha, det brukar bara vara att se glad ut och glida förbi så det blir nog inga problem. Ja, jag snackar om åldersgränsen såklart. 

Kyssar!

a woman and her tub

Kom precis upp ur ett varmt bubbelbad med tända ljus, choklad-ansiktsmask och hårinpackning. Bada måste vara bland det skönaste som finns. En annan sak som är skönt är att sova om man är trött, så det ska jag göra nu.

Godnatt!

helt serious.

Den här dagen har tillhört en utav Elin's och mina lite mindre seriösa dagar. Dagar som denna går vi runt och skrattar åt det mesta, puttar varandra, säger helt osammanhängande saker och... ja, är oss själva helt enkelt. Den här skoldagen avslutades med att vi, av någon konstig anledning, hamnade sittandes/liggandes på golvet i skolan garderob. Där blev vi sittandes ett tag tillsammans med John och Ronja, ungefär tills jag kom på att jag skulle ha samtal med min lärare och redovisa engelskan.

Det gick faktikst helt okej bra och det gjorde tydligen NO-provet också. Ja, inte för att skrya eller så, MEN JAG FICK MVG! gahh, vad skönt det var, jag trodde inte ens att jag skulle få ett VG på det där sabla provet. Inte innan jag började med det iaf, för jag hade inte pluggat på speciellt mycket. Men jag insåg sen att den där oron i kroppen var helt meningslös, för provet gick ju trots allt ganska bra.     

som ett energiknippe

kaffekopp

Hemstudiedag

Ja jag vet, Uppdateringen har vart för jäkla dålig hörrni. Men jag har knappt varit i kontakt med en dator sen i lördags. Har haft hemstudiedag idag, men om jag har studerat specielt mycket vet jag inte. Imorrse skulle jag försöka få igång en bärbar data hemma hos pappa, som jag har nu så länge medans den nya är påväg. Men när jag väl hade fått igång den och fixat så passar inte internetsladden, så pappa svängde ut med mig till mamma och sen var tanken att jag skulle plugga här, så nu ska jag ta tag i den här hkk-uppgiften om ekologiska produkter. Det låter ju intressant, eller vad säger ni?


göteborgs mys

Just nu sitter jag i götet hemma hos Anns (min pappas sambo) bror och hans familj. Jag smet iväg och satte mig här för att uppdatera när dom andra slog på dansbands kampen på tv, dansband är något jag är helt allergisk mot måste jag säga. Vi kom hit igår och då tog vi det bara lugnt på kvällen, men idag har vi åkt in till liseberg och gått på julmarknad, första gången för mig och det kan verkligen rekomenderas. Köpte en julklapp till mamma, kollade på is-show och åt godsaker. Jag tycker om Göteborg, det är en så mysig stad tycker jag. Imorrn innan vi åker hem tar vi nog en sväng in till stan och strosar runt en stund. Än så länge har helgen varit jättemysig.

Puss!


morgonbloggning

Nu står det en färdigpackad väska och bara väntar på att få dra med mig ner i landet. När jag slutar skolan åker pappa och jag iväg, stannar i Norrköping och hämtar upp Ann och sedan kör vi vidare mot Göteborg. Där ska vi hälsa på Ann's bror och bara ha det lugnt och skönt antar jag. Vi ska också ta en sväng in till Liseberg och gå på julmarknad. Enda minuset med den här lilla trippen är att jag kommer vara tvungen att plugga i bilen och med tanke på att jag lätt blir åksjuk, så känns inte det som någon höjdare. Men äh! livet flyter på ändå. Nu måste jag kila, dét lär ju inte bli så bra uppdatering i helgen, eftersom att vi kommer hem söndag kväll, men kika in för säkerhets skull ändå vettja!

Be well-off!

vardagsstressen personifierad

När jag kom till bussterminalen ca tio minuter innan bussen skulle gå, så ställde jag mig i en busskur för att slippa undan regnet. Där stog jag dom där tio minutrarna och tänkte på alla stressade människor som for förbi kors och tvärs. Alla hade sitt eget sätt att reagera på regnet. Vissa inkl. jag själv drog bara upp luvan och försvann sedan bort i egna tankar, andra sprang till sina bussar samtidigt som dom formade sina ansikten till väldigt bekymrade uttryck och en del gick bara lugnt, nonchalant och tycktes ovetande om dropparna som föll från himmlen.

regn
Har ingen bättre bild på regn att erbjuda just nu, eller hade helt enkelt inte orken att leta igenom mina några tusen bilder. Puss!


än finns det hopp

Jag är ganska lat vad det gäller skolan, för även om jag har ganska så lätt för att lära mig och har hyffsat bra betyg, så skulle det kunna vara bättre om jag verkligen konsentrerade mig. Men som tur är så får jag ibland små ryck och jobbar en hel dag igenom, isolerad med musik i öronen, knappt utan att reagera på tilltal. Det här är inget som händer ofta, men idag var en sånn dag och det behövdes kan jag säga. Nej, nu ska jag gå och käka lite mellis, sen plugga ännu mer. Bra Anna, tack.

Puss puss!

dance through life!

Hemma från dansen nu. Jag gillar inte riktigt att den är såhär sent för man orkar inte riktigt ge allt, men idag trotsade jag tröttheten och tog i av bara den. Jag älskar att dansa och skulle förmodligen inte klara mig utan det, så nu vet ni.

dansholist

kusin/cousin/primo

Har pratat i telefon i en halvtimme med Josefin nu, stackarn satt ensam i mörkret och väntade på bussen. Hon berättade lite av varje och i slutändan blev det en hel del. Själv tycker jag att jag har mycket med skola och allt vad det heter, men det är inget mot vad kusinen min har. Ibland blir jag orolig för att hon ska få magsår av allt. Nu kom jag plötsligt på att jag saknar dig väldigt mycket vännen, jag älskar dig så otroligt mycket.

Mot sängen!

faith, hope and love

Idag har jag och mamma tatuerat min vägg. Hehe, äntligen kom väggordet upp och jag är riktigt nöjd med resultatet. Mamma och jag börjar prata om ord...

- Jag tycker faith är ett väldigt fint ord. Säger jag.
- Ja det är det, vill du veta vilka svenska ord jag tycker är fina? Säger mamma.
- Ja.
- Sårskorpa och kroppsstrumpa. 
- Hah?
- Nej, jag skojar! Det måste vara dom äckligaste ord jag vet.


Haha, jag kan tänka mig att mitt ansiktsuttryck såg ganska roligt ut innan jag förstod ironin.

Resultatet:

väggord

wings cut through the mist

fågel

flygande fågel

dimma

study (is) hard!

Här vid datorn blit det inga läxor gjorda, så nu ska jag lägga mig och läsa min otroligt spännande bok , känn ironin. Det här med att plugga är verkligen inget jag är bra på. Sitter jag här och skriver klickar jag upp massa annat som inte har ett skit att göra med skolan, sitter jag vid köksbordet istället, så kan jag komma på mig själv med att bara sitta och stirra rakt ut i luften.

kram!


söndag

Hej där, fyra timmar av denna dimmiga dag har spenderats på konfan. Det var helt okej kul, men jag kände att jag hade missat lite med tanke på att jag missade förra gången. Jag kommer även att missa nästa gång, då vi kommer hålla till nånstans i Tyskland. Det känns som att det är en del nu framöver. Först blir det götet, sen gamleby med skolan och sen flyger vi iväg till Tysklad över helgen direkt när jag kommer hem därifrån. Sen kommer självaste julen och då tänker jag bara ta det lugnt. Inget plugg, inga måsten. Bara umgås med härligt folk.


jag vill somna i din famn

Med tanke på att jag har kofa imorrn, så tror jag att jag ska börja dra mig mot badrummet för att tvätta bort sminket o.s.v. Har haft ihållande huvudverk hela dagen också och det har resulterat i en väldig trötthet.

dröm sött!

the last bounce

Ni som följde min förra blogg vet kanske att jag var och kollade på bounce i våras. Det var bland det häftigaste jag har sett och nu har jag nyss fått reda på att dom ska lägga av. Men innan dom lägger av ska dom ha en sista show i globen och att jag kommer stå där och imponeras av hur galet bra dom är kan ni ju skriva upp! Så nu blir det att boka biljetter.

                     

from nothing to something

Ibland flyter vardagen bara på i samma gamla tråkiga spår och det händer inte ett skit. Sen helt plötsligt måste man välja vad man ska göra. Josefin frågade om jag ville hänga med henne och Malin och kolla på idol på fredag, men då hade jag redan pratat med pappa om att följa med till götet. Så Göteborg får det bli, även om idol hade varit kul att se på riktigt istället för genom rutan.

hugs!


14/11/09

Elin skulle bort, så hon var tvungen att åka hem ganska tidigt. Än så länge har jag bara slösat bort dagen framför dumburken. Har inga planer för kvällen heller, men än hinner det kanske ändras.

puss!

hemmafredag

Tjabba, nu har jag och Elin precis kollat klart på dirty dancing 2. Som var klart sevärd! Jag är nämnligen en riktig sucker för sockersöta filmer, även om jag också gärna kollar på en bra actionrulle.


hittade lite söta bilder från nån annan gång, för länge sen.


än så länge mår jag prima

Fredag den 13:e idag och än så länge har jag inte råkat ut för någon... somliga staffar gud på direkten. Precis när jag var påväg att skriva olycka, så ringde det och jag svarade och slog samtidigt i armen i soffkanten. Haha. Nu är iaf Elin här och vi har det trevligt.

be well-off!

rubrik.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bok från skolan. Lär nog funka ganska bra som sömnmedel.

nattinatti!


my new haircut

Har vart i valet och kvalet dom två senaste veckorna, om jag skulle våga klippa håret i en kort page. Idag iaf, så bar det av till frissan och det var så det fick bli. Jag är faktiskt nöjd, även om det blev lite för kort. Men hår växer ju!

kort frisyr

page
puss!

music maestro!

Nu är mobilen laddad med massa ny musik, kärlek. nu ska jag krypa till kojs, trött som vanligt.

sleep well!

idétorka

Ja precis, jag har faktiskt inte alls mycket kul att skriva om just nu. Kom precis hem, så nu ska jag käka lite mellis och sen blir det att plugga lite. Oväntat, nej inte alls.

kyss!


mot duschen

Har vart iväg på både det ena och det andra idag, därav den dåliga uppdateringen. Idag har vart en hyffsat bra dag. Mer har jag inte att skriva just nu. Jag är trött som fasen, så nu ska jag in i duschen, sen ner i sängen!

godnatt!


lättnad

Har nyss knåpat ihop ett par dikter som skulle vara klara tills imorrn. Så förvånad över att jag faktisk lyckades få ner något hyffsat bra på papper, sitter jag här och skriver rent dom. Nej hörrni, nu ska jag fortsätta där jag slutade.

take care!

meet me half way

hej på er, hur mår ni där ute i mörkret? fyfasiken, klockan är kvart över fem och ute är det beckmörkt! Några sidor plugg bara ligger och väntar på att få sätta stopp för min tankeverksamhet, men sånt är ju alltid härligt.


ett bra avslut på en bra helg

                       

see you tomorrow!

farsdagsbrunch

Hann inte skriva något inlägg imorrse, för jag skulle iväg och äta brunch på voyage med Ann och pappsen. Hade inte träffat dom på ett tag så det var väldigt mysigt att sitta och prata ett tag.

Nu har jag dragit på mig myskläder och ska precis ta tag i ett svenska-arbete. Resten av dagen kommer antagligen spenderas innaför väggarna.


I know you love the crazy part of me.

inga världsproblem precis, bara lite smått irriterande

Scrollen på datormusen har tagit ledigt, tv:en skriker ut dåliga filmrepliker, mamma snarkar och jag är trött som bara den. Så nu tänker jag stänga av datorn för att slippa scrollproblemet, stänga av tv:en, puffa på mamma och sedan gå och lägga mig. Så kan det gå.

godnatt hörru!


härliga prickar det där

Blev kvar hos Jossen och hade det jättemysigt, som vanligt när man är med henne. Vi hann med en tripp in till den lilla staden, filmtittande och lite sånt stuff. Jag älskar att vara där, det gör jag verkligen. Jag älskar er hela högen.

Konversation mellan mig och morbror. Haha han har sjuk humor, men jag gillar't!

- Anna?
- Aa?
- Jag tycker du ser ut som ett mumintroll.
- Jaha okej?
- Aa, hon lilla my och mumin du vet. Det är inget dåligt alltså.
- Nehe okej, men ser jag ut som båda?
- Ja, men det gör inget.
- Haha, nej okej.



kalas

Nu ska vi åka iväg och fira min kära morbror som fyller 44. Antagligen blir det att sova kvar där och mys-prata med kusinvitamin. Kan dyka upp ett litet inlägg senare ikväll, men förvänta er inget.

pussar!

mammas gata

Jag tänkte skriva någonting om något annat här, men så blev det uppenbarligen inte. Ja...nej men.. aa, ni får en låt istället med tanke på min fantasilöshet, om det ordet ens existerar. Japp, det gör det! och inanity heter det på engelska tillochmed. Då vet ni det nu!


idag har jag på mig det här



kavaj - ZARA
t-shirt - MQ
skinnskärp - hittat i gömmorna
jeans - topshop

Far away from home

Jag antar att jag inte behöver nämna vad som föll från himmlen idag, för det har ni säkert läst om på facebook flera gånger om. Men jag kan berätta att vi hade brandövning mitt i alltihop. Utan jacka, inte skönt.

Har nyss skrivit klart ett arbete om Frankrike och satan vad sugen jag blev på att åka iväg nånstans, långt bort!

don't worry, be happy!


dagens utstyrsel



svart långärmad t-shirt + beige väst - ginatricot
beige sjal - från nånstans långt bort
jeans - moto
klocka - urban outfitters

sova bör man, annars dör man!

Ja, åtminstone jag iaf. Jag tror knappt att jag skulle klara ett dygn utan att sova, eller jo det har jag nog gjort ett par gånger föresten. Men det är nätt och jämt. Stolen är hård och huvudet tungt, så nu tänker jag göra just det, sova. Klockan är inte alls speciellt mycket, jag vet. Men jag har räknat ut att jag behöver ca åtta timmars sömn för att vara någorlunda trevlig i skolan just nu. Nu tänker jag gå och borsta tänderna och fixa med sånt, sen blir det sängen!

sova, sova, sova! säng, säng, säng!

trötta tider

Idag har varit en orkar-göra-ingenting-dag. Reagerade inte ens när mamma försökte få liv i mig imorrse. Sen var det ett under att jag faktiskt kom till busshållplatsen fem minuter innan bussen gick. Väl i skolan har jag mest suttit och kladdat idéer till ett t-shirt projekt.

När klockan hade slagit hem hoppade jag på bussen. Han knappt komma innanför dörren innan jag slocknade i soffan. Där blev jag liggande tills mamma ringde. Ikväll kl. åtta har jag egentligen dans och trots att jag har dansat omkring i lägenheten så fort jag fått chansen under lovet, så finns det ingen ork till att åka dit. Så med huvudvärk, ont i kroppen och tunga ögonlock får jag sitta hemma och hoppas på att dom inte gör allt för mycket nya steg ikväll.

be well-off!


måndag? hum, ja det kan man lugnt säga!

Första dagen i skolan efter lovet började väl precis som den borde antar jag. På morgonsamlingen beskriver våran handledare kommande vecka med orden fullt ös, medvetslös! och några minuter senare häftar jag mig själv i tummen med en häftapparat. Det var faktiskt inte så farligt som det låter, även om tummen antog en lite blåare nyans. Sen var det dags för gympa och med en cykel skulle jag och Elin försöka ta oss till rosvalla (stället där vi har gympa) i full motvind. Vi kom fram och kände oss helt genomblåsta. Om inte annat så skulle våra frisyrer kunna beskrivas ungefär så. 

Nu har jag ont i kroppen och i knoppen. Jag börjar även känna av tendenser till feber. Så nu ska jag hoppa in i duschen i hopp om att piggna till en aning. Trots allt har det varit en ganska bra dag. 

take care! 


premiär inlägg

Tröttnade på gamla bloggen, så det fick bli en ny! Den gamla kommer att finnas kvar på internätet, men kommer inte att uppdateras mer. Gamla bloggen hittas under LÄNKAR i menyn. Helt nöjd är jag inte med designen än, så det kan nog bli små ändringar lite här och där, men det lär ni ju märka om så blir fallet.

enjoy!


RSS 2.0