But what about the tomorrow

Har varit hemma och varit sjuk mest hela dagen. Det enda vettiga jag har fått gjort är franskan, annars har jag mest bara legat på sofflocket och kollat på tv. Imorgon blir det förmodligen så att jag pallrar mig iväg till skolan om det inte dyker upp några fler härliga sjuk-symptom.

randiga strumpor

Kisses!


glad morsdag mamma!

min mamma

Det är tur att jag har dig. Någon att prata om allt och inget med, någon som tröstar och som tjatar (det är nog faktiskt tur det med). Jag tror att du förstår hur mycket jag älskar dig, även om jag är jobbig, inte städar mitt rum och aldrig kommer i tid. Men ändå - Jag älskar dig.

mums

mamma kom hem med jordgubbar för ett tag sen, tack mamsen!

jorgubben


Puss!


21:47

Sitter i sängen och dricker andra koppen te för dagen. Käkar också på lite smaskig frukt och funderar på att somna tidigt ikväll. Jag kan tänka mig att ni är otroligt roade av att höra vad jag äter och när jag planerar att sova... men det är lugnt, jag kan berätta mer om ni vill?

vaniljte

Dagen idag har varit lite konstig. Började med ett smått obehagligt läkarbesök och sen åkte jag till skolan, där jag mest vimlade runt i tankar. Annars har det inte varit några större fel.

friggs mild vanilj
Har precis tagit macka och en kopp te, vilket jag tyckte passade både väder och humör.

Ta't lugnt!

Driving fast but let's go slow

blå kjol

första doppet

första doppet 2010
Dom fina bilderna som Thelin och Elin har tagit bjuder vi på va.

Stockholm, premiärdopp osv

Jag har haft en superbra dag. Det hela började med att jag och Ronja satte oss på tåget och i vagnhärad fick vi sällskap av Elin. Tåget tog oss till Stockholm där vi shoppade och hade det gott. Väl hemma kom Thelin hit också, då tog vi första doppet för iår (dock inte Thelin). Just nu sitter vi på balkongen och har det bra, men det börjar bli lite kyligt... Detta blev ett till mobilinlägg utan bilder, men imorrn lovar jag att visa lite bilder från dagen. Kram!

Härligt

Här sitter jag i solen och bloggar från våran lilla altan i stugan. Snart kommer familjen Norelius (-Åsa) och morfar och mormor, då ska vi grilla och ha det mysigt. Jag har precis slängt ihop en rabarber-smulpaj som står i ugnen. Annars då? Jotack, det kan inte vara annat än underbart med detta väder. Som en liten parentes kan jag lägga till att vi fick MVG på våran låt som vi redovisade idag, toppen!

vi tar den där bron som inte finns

höga shorts
Lite såhär såg jag ut idag. Boyfriend shorts från HM, stort vitt linne från lager 157, långkofta från HM och bälte från garderoben helt enkelt.

Godnatt!

nu grönskar det

Det var först igår som jag riktigt lade märke till att våran stad har antagit en betydligt mer behaglig färg. Det är ju så fint när det börjar blomma och bli grönt, tycker ni inte det?
Idag drog jag i alla fall med mamma ut på en liten promenad och då knäpptes bland andra dessa bilder.

rostaggar

grönska



Puss!


Dentifrice

Jag upptäckte precis hur jag bloggar från min iPhone! Det tog ett tag kan jag säga... Idag blev vi klara med låten som jag har nämnt tidigare här i bloggen. Jag kan väl inte säga att det är det bästa jag har hört, men den är helt klart okej och dessutom fick den ett lite oväntat, roligt slut. Kanske skulle kunna bli så att den kommer upp här på bloggen sen när vi har haft redovisningen. Detta var vad jag ängnade mig åt dom första två timmarna efter att egentligen ha slutat för dagen, sen spenderade jag ytterligare en timme på att jobba med ett bildprojekt som ska vara klart imorrn. Så tre timmar extra innan jag lämnade skolan, inte illa! Sen har jag även pluggat franska till morgondagens prov här på hemmaplan, så nu är jag värd att sova. Natti!

?

En återkommande fundering när jag lagar mat är varför det alltid tar längre tid för sakerna att bli klara än vad det står på förpakningarna, eller rättare sagt varför det står att det ska ta kortare tid än var det i själva verket gör. Idag gjorde jag snabbmakaroner. Klart och tydligt stod det på paketet att makaronerna skulle vara klara på 3 minuter, det var dom inte. För det första så tar det minst två minuter innan vattnet börjar koka och för det andra så tar det sedan dubbelt så lång tid som det står att det ska göra för själva makaronerna att bli klara. Om man inte ska äta dom hårda, vad vet jag. Kanske är italienska, thailändska (vad det nu må vara) minutrar längre...


snabba makaroner


+-0

Än så länge har det gått lite segt med skrivandet. Det är svårt det här med berättelser tycker jag, men det börjar ta sig nu. Jag är lite småhungrig, så nu ska jag gå och steka lite falukorv och koka makaroner.

So long!


bakom mina solglasögon

Imorgon har jag inga lektioner, inte heller någon föreläsning (för att lita på vad Matilda säger). Så jag ser inga anledningar till att inte ta en hemtudiedag. Bara sitta hemma i soffan och skriva istället för att sitta på någon hård stol i skolan. Jag har slängt iväg ett mejl om mina ideér till min handledare, så nu hoppas jag att det går bra.

solglasögon rayban
Kyssar!


som en sommardag

Vi fick i alla fall en dag av solvarm hud, ljumna vindar och en grill-doft som låg som ett täcke över våran lilla stad. Jag vill se mer av sånt, men man får väl vara glad för det lilla antar jag. Snart. Snart får vi sommarlov. Men innan det är det mycket som ska göras. För mycket.

tröjor
Famntag!

ny header

Jag har inte bestämt mig än för om denna header bara ska få vara provisorisk, eller om den ska få vara kvar ett tag. Vi får se helt enkelt, vad tycker ni?

Puss!


19 grader

Just i detta nu sitter jag och avnjuter en lång helgfrukost ute på balkongen, hur härligt är inte det på en skala?
Dagen till ära fick det bli yoghurt med flingor, juice, vaniljte och macka med philadelphia och gurka. Och ja, vad det gäller frukost är jag ett riktigt matvrak.

frukost

Kram!


en solfylld lampa







stor lampa

Liselotte Watkins + bloglovin'

För ett tag sedan fick jag en fråga om jag inte kunde skaffa en bloglovin'-ikon till bloggen, så nu har jag gjort det. Jag glömde helt bort det först, men nu är den på plats under LÄNKAR. När jag skulle hämta ikonen så såg jag att det var Liselotte Watkins som hade gjort den, det var lite kul för jag är nämnligen släkt med henne. Fråga inte hur, för det vet jag inte. Det är på något långväga vis. När jag ändå är igång så måste jag få skriva att jag tycker att hon är en helt grym illustratör. Här kan ni se arbeten av henne, bland annat för miu miu, ELLE och HM.


Bild från lundlund.com

lill-lördag

Hejsvejs! Visst blir man glad av det fina vädret? Det blir i alla fall jag. Ända ner i tårna! Att det sen också känns som fredag redan idag gör ju det hela ännu bättre. Vi tog en "fredagsfika" idag på stan jag och brudarna och nu ska jag ut till stugan och mysa i solen.

höga jeans

rayban
Dagen klädsel.

dagens collage

urbanoutfitters
En liten dagens såhär på kvällskvisten.
Kjol från silence + noise (urban outfitters), stort linne från HM, kofta från BDG. (urban outfitters) och låga converse. Smyckena är old stuff.

[Jag må vara blek, men på bilden längst upp till höger hände nått skumt med ljuset.]

a little one

Gick in på den här sidan och började kolla på bilder med tatueringar. När man ser sånna här fina tattoos blir man ju faktiskt lite sugen på en själv, men jag vet inte om jag skulle våga. Inte riktigt än i alla fall.

små tatueringar
Kyss!

candy shop

Bloggen har hamnat lite i skymundan dom senaste dagarna, men jag tror ni har klarat er fint ändå. Allt för mycket plugg och ett liv efter rutin är inte speciellt inspirerande, så det kanske inte blir så mycket roliga inlägg här. Igår var jag duktigt och satt barnvakt och idag hängde jag med kusinerna till Norrköping. När vi skulle hem stannade vi på candyland, så här sitter jag med en smarrig godispåse. Har lägenheten för mig själv, Så jag ska bara ta det lugnt hela kvällen. Det må låta tråkigt, men fasen så skönt.

candyland

Puss!

 


justincase

rosa tulpan

capture the sun in my hand

Har precis kommit in från en springrunda, det är sällsynt för fröken Ringö. Det blev ingen lång runda, men med min dåliga kondition får man ta lite i taget. Allt är bättre än inget, eller vad är det man säger?
Solnedgång var det i alla fall och det var fint.

capture the sun
Pussar!


showtime!

Nu är jag trött ska ni veta. Klockan åtta imorse cyklande jag på stadens tomma gator och stannade sedan vid sporthallen. Där hade vi genrep för uppvisningen som började klockan fyra. Genrepet gick riktigt dåligt, men lyckligtvis gick det bättre sen när det verkligen gällde. Lite skakis i benen var jag, men inte lika mycket som förra året så jag är ganska nöjd faktiskt. Jag har en video på dansen som Magnus filmade, tycker ni att jag ska försöka få upp den här på bloggen?

danssminkning
Såhär snyggt var vi sminkade på vår egen dans, men det blev lite flopp fick jag veta efteråt. För det såg nämnligen ut lite som att vi hade glasögon för dem som satt långt bak och kollade. Haha.


valborg osv

Bloggen har inte ägnats så mycket tid i helgen, men jag har inte haft tid måste jag säga. I fredags åkte jag och Josefin till hamnen trots att det regnade. Vi träffade lite trevligt folk och satte oss (under tak lyckligtvis) och grillade. Där satt vi ett tag och pratade och hade det mysigt, sen vandrade några av oss iväg till vallarna där vi värmde oss vid brasan. Sen följde jag med J hem och vi sov där. Imorse vaknade vi sent och startade dagen med pizza, haha. Sen tog vi det rätt lugt faktiskt - kollade lite på film, tränade på danserna tills imorrn och låg på spikmatta. Jag trodde det skulle göra ont, men det var ganska skönt faktiskt. Framåt klockan 6 tog vi moppen in till stan och gick på bio med Jonna. Änglavakt såg vi och den var jättebra. Sen skjutsade J hem mig och nu sitter jag här i min ensamhet, då mamma och Magnus håller till i stugan. Men det är skönt, jag behöver ta det lugt om jag ska orka upp imorrn klockan 7. Ja, ni hörde rätt! Vi har samling imorrn klockan åtta för genrep, har nämligen uppvisning.

[Bilder kommer när J har skickat.]

Sov gott!


RSS 2.0