les guitares

gitarrer
en gitarr
flera gitarrer
spela gitarr
Kram!

Rosa!

har ni varit rosa i oktober nu då?
Oktober är ju faktiskt den rosa månaden på året - då man kan skänka en slant till bröstcancerfonden genom att t.ex. köpa ett sådant där litet rosa band att sätta på jackan. Det finns även en hel del andra rosa grejer att införskaffa i samband med detta nu. Vi slog till på några disktrasor och två almenackor också. Extra kul var det då Liselotte Watkins(som jag skrev om i det här inlägget) har gjort designen till årets rosa band. Designen med dom stilistiska brösten kan man även se i bl.a. tv3:s reklam.

rosa bandet grejer 2010
rosa bandet almanacka
almanacka bröstcancerfonden
Pussar!

+++

hej på er, ni som inte har gett upp hoppet helt om mig och den här stackars bloggen. Vi är nämnligen påväg tillbaka nu.
Jag har gått runt med halvtaskigt humör pågrund av förkyldningar hit och dit och sett tiden bara rusa förbi.
Nu är förkyldningen på bättringsvägen och humöret går i rätt riktning tack vare mina underbara vänner som gör dom tråkiga höstdagarna bra. Usch, nu lät det som att jag har gått runt och mått jättedåligt och det har jag ju inte... det här blev bara krångligt.
Jag mår bra! och snart sker kanske en stor förändring... men än är allting allt annat än säkert.

Vilken osammanhängande smörja detta blev, men äh! puss på er

hideing
John fick tag i kameran.

it is funny how things can change

Vill bara tala om att jag snart är back on track. Det har studsat mycket innanför skallbenet på sista tiden och även varit mycket runt omkring. Detta börjar bli en standardfras här på bloggen, men det är så det är. 
Hösten är full av händelser. Både bra och dåliga. Så är det alltid. Vi höres! 

läget

Har precis dragit ett varv med dammsugaren i lägenheten, där jag för tillfället befinner mig själv. Men om ett varmt bad och lite annat fix kommer Ronja och Thelin och gör mig sällskap kvällen till ära. Då gissar jag på att det blir matlagning, filmmys och snack tills ögonlocken trillar ner.

Igår var jag duktig och satt barnvakt. Jag och Linn(lill-tjejen) gosade med deras kattunge, kollade på idol och hade det mysigt. När föräldrarna kom hem vid tio-tiden hade jag en sovande tjej brevid mig i soffan och en sovande kattunge i famnen.

Ha en fin lördagskväll hörrni!

helt enkelt

Tiden flyger iväg. Veckorna bara försvinner. Rusar iväg. Resulterar i att jag inte hinner med allt jag vill. Varför är det så?
Det blir dålig uppdaterning här. Synd. Jag som har så mycket idéer.
Annars tycker jag om hösten. Just nu bor jag hos min far för ett tag. Här är det mysigt att bo på hösten. Koka te och ta långa varma bad. Det har jag gjort idag. Nu behöver jag sova.

ingen är så blind som den som inte vill se


fy fasen

Har du svårt att sova? Ta bara en religionsbok, läs ett par sidor och du kommer garanterat somna på momangen!


räddaren i nöden

Eftersom att jag fortfarande inte har kommit till skott med att göra det där smink-inlägget som jag sa att jag skulle göra. Så tänkte jag att jag i alla fall kunde tipsa om den här lilla mirakel-burken sålänge. Jag inhandlade nämnligen en ny i veckan och passade då på att fota den. Skulle jag bara få använda en enda sminkgrej, så skulle det helt klart bli denna. Make up stores grejer är inte gratis, men dom är bra!

make up store extreme
cover all mix
Cover all mix - Make up store.

Kjam!

RSS 2.0