mysmåndag

På bussen imorse skrattade busschauffören åt oss som kom springade samtidigt som hon sa "-måndagsmorgon".
I skolan gick jag runt och kände mig febrig, men bestämde mig ändå för att vara med på idrotten. Vilket faktiskt gjorde mig lite piggare. Efter idrotten gick jag och R hem till mig skämde bort oss själva lite bara för att det är måndag. Pratade gjorde vi också, en hel del. Nu gosar jag i sängen med dubbelavsnitt av Top model.

tokigt
Såhär snygga kan vi vara, HA!

fullt upp

Igår var det minst sagt mycket på gång. Startade med en tidig morgon för att åka iväg till Norrköping och gå på visualiserings centret C, vilket var mysigt. När jag sedan var tillbaka hemma så hade lägenhetens befolkats med några välbekanta ansikten som firade Magnus och mamma. Jag slog mig ned och firade lite jag med och satte mig sedan på en buss in till stan och sen en annan vidare till fest. Trevlig kväll får jag väl lov att säga.
Jag kan nog även klassa mig som världens snällaste dotter nu, med tanke på att jag, trots att jag somnade runt fem, gick upp klockan åtta för att hinna göra födelsedagsfrukost innan födelsedags"barnen" vaknade. Festligt det där att dom fyller på samma dag m & m. Grattis på er!

röd ballong


jacka

 

hm jacket


Den här sötnosen hade jag spanat in på internet, så när jag såg att den hade bosatt sig i butik så fick den faktiskt ta och följa med hem till mig.

 


'''

my dreaming sky

disney

motion
Att sätta sig på en buss med en tuff brud och landa hemma hos en annan tuff brud är ganska tufft.
Att sedan ha disneymarathon, snacka och förtära massa onyttiga grejer är också rätt tufft.
Att försöka ta sig hem med hjälp av kollektivtrafiken och dessutom vara tvungen att byta buss är inte så tufft.
Mest bara komiskt. Där stod jag mitt ute i ingenstans och väntade på en buss. Sådana situationer får mig att bli full i skratt, så där stod jag och skrattade för mig själv. Ännu mer komiskt blev det då.


vinklar

vinklar

---

morgonstund har guld i mund
morgonruffs
morgon

donut

chokladmunk
"Mmm...donuts." - Homer Simpson

O clock

O clock
full spot
Här är då klockan som jag fick igår. Den är i gummi och det roliga med den är att man kan ta ur själva urtavlan och sätt in i et annat armband. Så det kanske blir fler färger så småningom. Jag valde den beiga igår för att den är så lätt att matcha. Puss!

ja, det här är en lång text.

Det här är en bra fredag, därför tänker jag berätta om den.

Jag fick inte alls mycket gjort i skolan, men just idag gjorde det ingenting. Jag och min fina kompanjon Georg ockuperade ett helt lektionsrum där vi satt och, bland annat, sjöng lite på den här och lite på den här. Trevligt hade vi, sen hur det lät är en annan femma. När vi tröttnade på att sjunga satte vi oss vid det stora fönstret och tittade ut över matsalen och jag skulle vilja säga att vi såg en hel del intressanta saker. Dessutom blir allt mycket roligare uppifrån. Både på morgon- och eftermiddagssamlingen körde vi den där leken kom-på-en-blomma-osv-på-den-här-bokstaven och det var krig kan jag säga.

När vi hade slutat(redan vid ett) gick jag och Elin upp till stan och mötte upp med Ronja för en fredagsfika på Hellmans. Hon hade vart hemma och sjukat i några dagar, så en fika satt på sin plats. Vi pratade och hade det mysigt och jag förundras gång på gång över att jag har haft sådan tur att träffa just dessa två, inifrån och ut, vackra människor.

När vi avslutat våran två timmars-fika sprang jag bort till gymmet en snabbis och sedan hann jag även med att köpa en klocka och följa med mamma och handla innan jag landade här hemma. Då tog jag en sådan där riktigt varm och skön dusch ni vet. Så att badrummet nästintill förvandlas till en ångbastu. Jag känner mig nöjd med mitt val att spendera kvällen hemma just idag.

Och den här dagen har varit så bra som det låter, trots det faktum att jag befinner mig mitt i den röda perioden av månaden. Det var väl mest bara det jag hade att säga, hoppas att ni också har haft en bra dag och att ni får ett riktigt härligt lov alla balla brudar och alla koola killar där ute!

He's a reason to sigh

leende
Idag har jag hunnit med mycket känns det som. En pratstund med en fin vän, en fika med pappsen och Josefin och sist men inte mins ett aerobicspass som var riktigt skoj! Just nu ligger jag mest bara och tar det lugnt och smaskar på en apelsin. Gos!

hej

Idag åt jag en liten semla, sen brände jag bort den. Ruskigt jobbigt. MÅSTE KOMMA IGÅNG. nu - sova!

tomgirl

tomgirl
[Mössa - Indiska, Skjorta - crocker, tröja - Åhlens, byxor - topshop och armband - Efva Attling.]

alla hjärtans dag


Ingen idyllisk alla hjärtans dag med gosigos för min del inte. Nej, jag och R körde ishockey med grabbarna på idrotten och sedan tog jag en tripp till farbror doktorn, dock var det ingen farbror men sak samma. Det var halsmandlarna som strulade lite, men det berodde på att jag hade halsfluss en gång när jag var mini fick jag veta. Så allt var under kontroll. Puss!

13/2 -11

Igårkväll tog jag bussen in till stan och en tom lägenhet. Sen kom två fräningar och gjorde mig sällskap och vi hade en mysig kväll med prat och gotte. Imorse gjorde jag och Ronja brakfrukost med pannkakor och färskpressad juice osv. Mmmm.

brakfrukost
pannkaksfrukost
Puss!


mikrofonkåt

Igår klädde vi i stipendiegruppen ut skolan till discodrottning och när vi äntligen fått ordning på musiken droppade det in massa partysugna femor, sexor och sjuor och jag tror att dom hade en rätt grym kväll faktiskt! Dansade gjorde dom iallafall så det räckte! Vi fixade med godis, lekte dj:s och svängde av några coola dansmoves vi med.

Nu väntar lite plugg och sen får tiden utvisa vad kvällen har att erbjuda. Puss!

sleep easy

clipper sleep easy

men här lyser den nästan alltid

solljus
[Tröja - monki, halsband - Hallbergs och byxor - topshop.]

på din gata lyser aldrig solen

Avnjuter en blåbärssmoothie och en macka och är är ganska lycklig trots allt.


illusion

stickad tröja
pingla
under lugg
[ Tröja - Åhlens, kedja utan hänge - lindex och halsband med pingla - hittat hemma.]

Utkast: Feb. 2, 2011

Visst är det en underlig känsla när man kommer på sig själv med att stå och prata om allt möjligt med en människa som man egentligen inte känner? Stå och berätta om sitt liv och få tillbaka ungefär samma information. Det är så konstigt när man upptäcker en människa på ett nytt sätt. När man inte längre bara ser personen som "en i skolan" till exempel.

Jag går sista terminen i nian och idag upplevde jag just detta med en person i klassen. När man pratar länge med någon sådär så inser man rätt snabbt hur många fina personligheter man har gått miste om bara på grund av alla uppdelningar det finns i en skola. På grund av alla fördomar. Det är så synd att dom flesta av oss påverkas så starkt av just fördomar. Det kan lika väl göra att man själv känner sig feltolkad. Man vet att dom som inte känner oss på riktigt kanske har en bild av oss som inte alltid stämmer överens med den bild som speglas först när dom har tagit del av våran personlighet på riktigt.

Så för att dra en vettig slutsats av detta då - När jag börjar på gymnasiet kommer jag verkligen försöka se förbi allt vad fördomar heter och inte bilda mig en uppfattning av en människa förns jag har fått ta del av det som finns bakom den där bilden och fått byta andra fraser än "hej", "vet du när den uppgiften ska vara klar?" osv. med personen i fråga.

Puss!


RSS 2.0