ibland, men inte alltid

som en öppen bok

det är måndag idag

Tjenamors! Här är det livat som vanligt... Hoppas ni har haft en fin helg hörrni! Det har jag iallafall. Avslutade den med en promenad i solen igår. Nästan alla jag mötte gick och kisade mot solen och log och dom som inte log började säkert göra det när jag gick förbi. Med tanke på att jag gick runt och log som en annan fåne.

Idag i duschen och i omklädningsrummet efter simningen gick vi runt och sjöng för fulla muggar och när jag sedan kom hem fick jag den här låten på hjärnan. Kommer du ihåg när vi åkte till Blekinge i den röda lilla caben och lyssnade på Janis Joplin på full volym pappa? (om du nu läser detta.)

Kram!

o

Jag försökte någonstans i tisdags-stressen få till en hyffsad bild på dagens klädsel. Det gick sådär, men det löste vi snabbt med en liten musse pigg-censur.

musse pigg
[Blus - stockh lm, braxer - topshop, kofta - bondelid.]

dover-calais

dover
calais
dover calais
dover-calais

dans fuego

En väldigt lugn helg är snart slut. I fredags blev det en hederlig fredagsfika med två fina pinglor efter skolan, sen mötte jag upp med kusin Josefin. Tanken var att vi skulle äta gott och bara ligga på soffan hela kvällen, men det blev inte riktigt så. För min del, men inte för Josefins. För hon fick reda på att hon skulle jobba till halv nio när vi var och handlade godis. Så jag följde med hem och lagade mat med morbror, spelade spel med kusin Jakob och kollade på let´s dance med Åsa. Sen när Josefin kom hem kollade vi på film och hade det mysigt.

Sen var vi barnvakter igår och idag testade vi den nya aktiviteten på friskis - Dans fuego. Det var ett latinoinspererat danspass. Riktigt kul faktiskt, så det får nog bli en sådan där god vana varje söndag framöver.

Dröm sött!


Det är att leka med eld när du drar upp det här igen

Inga mardrömmar inatt. Skönt.
När jag kom hem från skolan idag tog jag med mig Melissa Horn och gick ut i solen en stund. Åh, det är så härligt att det inte är beckmörkt längre när man kommer hem på eftermiddagarna. Just nu fixar jag med diktanalyser hit och dit och senare blir det till att göra chokladbollar. Vi språkstipendiater ska nämnligen sälja fika imorgon till eleverna(så se till att ha kosing med er alla kunskapare!) och på öppet hus på lördag. 

solnedgång på vintern
Puss!

två mardrömmar

Jag som aldrig annars brukar drömma mardrömmar, har nu gjort just det två nätter i rad. I den här vrickade drömmen blev jag bland annat instängd i en bur och sedan huggen i foten med en gaffel(!). Så jag vaknade, inte helt oväntat, av att jag låg och sprattlade med benen. Lite läskigt är också att jag vaknade vid samma tid båda nätterna. Nu återstår att se vad drömmarnas land har för något läskigt att bjuda på inatt. Sov gott!


en mardröm

Imorse vaknade jag av att jag störtgrinade. Jag hade den mest hemska mardröm jag någonsin haft. I drömen hade pappa dött och jag bara grät medans folk kom och hälsade på och försökte trösta. Det var så värkligt, så äckligt. När jag tillslut vaknade var jag tvungen att ringa pappsen för att höra att allt var som det skulle. I andra sidan av luren svarade en sömnig pappa att allt var prima, men att han hade sovit väldigt djupt när jag ringde. Hihi stackarn. Puss på dig pappa!

dubbletter

svart kavaj
gamla halsband
[Svart kavaj - zara, blåa jeans - topshop, vit stor t-shirt - monki, skor - skopunkten.]

en liten tanke

Jag hatar att säga hejdå. Det behöver inte vara ett hejdå till en person som ska vara borta länge, utan det räcker med en vecka och jag får en liten klump i magen. Det är absolut inte så att jag tycker det är jobbig att säga hejdå, vi ses imorgon! men så fort det är några dagar för mycket så tycker jag inte om det. Detta innebär också att jag ogillar när andra ska sätta sig på ett flyg. Jag är inte alls flygrädd själv, men när någon jag tycker om svävar i luften vill jag alltid ha ett litet sms som försäkrar mig om att de har kommit fram ordentligt. Puss!

hejdå
Härifrån.


10.01.11

brygge, belgien
hustak

hidden away

Jaha, då var det dags för tidiga uppstigningar fem dagar i veckan igen. Känns ju inte jättekul, men inte heller jättehemskt. Nej, det blir nog bra. Måste ju lägga i högsta växeln nu sista terminen.

Det brukar alltid vara svårt att somna såhär när skolan precis ska dra igång. Jag tror att det är så för alla, man har liksom vänt ut och in, bakofram och uppochner på dygnet. Sätt på den här låten och jag kan nästan lova att ni blir, iallafall lite mer avslappnade. Den här låten är ju helt underbart fin. Sov gott söta människor!


+++

polyvore
Beställer en hatt och en söt bikini och drömmer mig bort lite grann.


kusin vitamin

Igår var jag och Josefin duktiga och åkte och gymmade. Sen unnade vi oss tacos och annat gott. kollade mest på film och pratade hela kvällen. Supermys. Puss!

josefin och anna
Gammal söt bild.

winter wonder

piren i nyk
snötäckt skog
rött hus
Visst är det fint detta väder, men speciellt skönt är det inte längre. Har fortfarande en liten skidtripp att se fram emot, sen vill jag ha vår! Kyss

Änglagård

Imorse ringde klockan vid 20 över 9, efter tre snoozningar kom jag upp. Rätt nöjd ändå, hade liksom tänkt att vända dygnet till sin rätta ordning igen.

Igår låg jag och snyftade till Änglagård - andra sommaren och idag ska jag se den sista på bio. Mysiga filmer det där måste jag säga. Konstigt att jag missat dem. Fram tills dess är det plugg som gäller, synd bara att det känns som att jag har en värkande, trögflytande sörja i skallen.

änglagård tredje gången gillt


///

like fire

väduren

Jag kan inte låta bli att tro lite på horoskop, årsastron osv. Ibland stämmer de ju in så väl på hur tillvaron formar sig. Varannan vecka trillar det ner en vecko revyn i brevlådan och i förra numret var det, som alltid i det sista numret för året, ett årshoroskop. Jag funderade inte speciellt mycket över det just då, men idag plockade jag fram tidningen igen. Så här löd mitt:

Väduren 21/3-20/4

Kärleken
: Du tar för dig.
I år vill du vara vild och fri. Ska du satsa på en relation måste den vara riktigt seriös, med en person som du vill hålla fast vid för resten av ditt liv. Annars fladdrar du hellre från blomma till blomma. Du tar för dig och du vet att du är attraktiv. Självförtroendet är på topp och det bara växer under året.

Äventyret: Vidgade vyer.
Nya platser och nya upplevelser väntar. Du älskar omväxling och du är inte rädd att ge dig hän eller att satsa på något som alla andra tycker är udda. Detta är ett perfekt år för äventyrliga resor, originella jobb och strapatser av alla slag. Ingen utmaning är för stor, särskilt inte under våren.

Pengarna: Initiativ lönar sig.
Din ekonomi förbättras stadigt under året. De första fem månaderna handlar det om drivkraft och mod. Du har det som behövs för att klättra i karriären eller byta jobb helt och hållet. Du är också en skicklig förhandlare. Resten av året handlar det om smarta investeringar och besparingar.
 

Det låter ju toppen enligt mig. Vissa delar av detta stämmer också bra ihop med mina nyårslöften, fast nyårslöften är väl synd att säga egentligen. Det är mer tankar. Tankar om hur jag vill att året ska bli. Tankar om hur jag vill vara. Vill ni också kika på ert årshoroskop så hittar ni det här.

vädur


2011

Det här kommer bli ett bra år. Jag vet det. Eller nej, det gör jag ju inte. Men jag tror det. Det började så bra redan på nyårsnatten och dom två första dagarna har tillbringats med två fina människor. Det är så det ska vara. Jag kan inte skriva ett speciellt organiserat inlägg just nu och jag kan heller inte avgöra om känslan i kroppen beror på för lite sömn eller på något annat. Det är en fin känsla iallafall. En sådan där det spelar ingen roll för jag mår bra-känsla. Jag hoppas att ni där på andra sidan skärmarna har fått en bra start på det nya året ni med. Om inte, så får ni se till att skaffa er en bra fortsättning. För det är ni värda.

monkiclothes
Det är pissig webcam-kvalitet på bilden, men det viktigaste är att ni noterar den gosiga spontanköps-tröjan. För den är så gosig. Ha det gosigt!


1/1

2011! nice! fint. jag mår bra.


RSS 2.0