avslutningsmiddag

Det där med parisbilderna blir inte idag tyvärr. Igår när jag skrev det hade jag lite halvt glömt bort att vi hade avslutningsmiddag med alla nior idag. Haha, lärarna hade satt ihop en lite film och vi har nog nyköpings skönaste lärare faktiskt. "det är lääärarnas fel!". Jag insåg nästan att jag kommer sakna den här tiden en smula... Kram!


paris #2

Dag 1

kamera
Drygt en timme i buss från Beauvais in till Paris, trötta men glada!
karta över paris
triumfbågen
mumie
tunnelbana
Åka tunnelbana
marknad i paris
Gå på mysig marknad
hattar

killar
Åka till Montmartre, Paris vackraste område. Mitt framtida hem.
trappa
trappa vid sacrecoeur
sacrecoeur
Sitta vid Sacre-coeur och bara njuta av sällskap, musik, värme och vacker utsikt
kille med gitarr

fotbollsproffs
Kille med en bollkontroll bortom denna värld

moulin rouge
Moulin rouge avslutade kvällen och även detta inlägg. Dag 2 får ni imorgon! Puss.

(Alla bilder är inte tagna av mig, några har mina kära vänner knäppt av.)

där drömmen bor

montmartre
paris
utsikt från montmartre
sacrecoeur
Någon gång ska jag kalla den här staden för min. Det här ska vara mitt kvarter.

Paris

eiffeltornet
Jag sa aldrig att jag skulle till Paris, men där har jag i alla fall varit sen i söndags nu. Det har varit intensivt, händelserikt och underbart. Nu är kroppen helt slut efter en natt utan sömn följt av springtävling mot tiden för att hinna med transferbussen till Beauvais. Jag ska berätta mer om resan för er senare och även slänga upp en hel hög med bilder!

fika

håruppsättning
Åker in till stan och träffar mina pärlor för en fika. Vi hörs senare ikväll hörrni!

Utkast: Maj 19, 2011

Är på ett sådant humör då jag bara vill skrika, stampa i golvet, bita ihop tänderna och samtidigt skratta. Idag har oturen varit en trogen följeslagare, jag har upplevt pirr i magen och även total förvirring.


min säng är för skön för mitt eget bästa

sova

skön snubbe

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag 

"There's going to be a huuuuuge earthquake..."

dagar då allt går bra och dåligt på samma gång

Idag har jag sprungit runt som en tomtenisse i verkstan och försökt få någon struktur på skoltröjsbeställningen som jag fick på mitt ansvar ofrivilligt. Folk kunde inte bestämma sig, andra gick inte att hitta, vissa var sjuka osv. Men ni få stackare som bestämde er för tröjan kan vara lugna. Tröjorna är beställda och förhoppningsvis får ni även rätt storlek, bra va?

Detta var en av alla grejer som gick halvpissigt under dagen, men som tur var fick jag även lite goda nyheter som gjorde dagen en smula bättre. Sov gott!

the lazy song


Haha, vad är det här? tänkte jag när jag satt och lunchade med mtv och denna spelades. Killen måste ju ha haft lite studiotid över och bara slängt ihop en låt om absout ingenting. Rätt kul.

leva rymdklar i kosmos

färgkurvor
Kylskåpspoesi av anna och ronja.

jävlar i havet

vit kavaj
[Bälte - mq, transparent linne & shorts - hm, halsband - ajlajk, kavaj - hm cc och brillor - lindex.]

Hej det är fredag den trettonde och inatt när vi åkte hem från Stockholm tog bussresan 45 min extra pågrund av en bilolycka på motorvägen. När jag sedan äntligen var hemma hade jag två graders feber, halsont, huvudverk och mensverk. Idag är alltså ingen bra dag. Igår däremot var en riktigt bra dag! Kyss.

otur

solbrillor
Med tanke på hur min otur de senaste två dagarna har sett ut så undrar jag hur jag ska klara mig på fredag...
Igår tappade jag iphonen när jag cycklade så att glaset krossades och idag kollapsade min dator. Efter lite operation på köksbordet mår den bra igen, men jag hade tänkt blogga lite ordentligt och så blev det ju inte. Aja, nu ska jag krascha i sängen, för imorgon blir det huvudstaden och grönalund med niorna! Pöss!

dansa med mig

Idag har jag varit i stadens sporthall från halv tio till sex. Det var uppvisning som gällde både för våran lilla knatte-grupp och för min egen del. Jag är stolt över småttingarna som dagen till ära gjorde kullerbyttor osv utklädda till små smurfar. Rätt stolt är jag också över mina nerver som lyckades hålla sig hyffsat under kontroll.

fredag

anna
Hektisk vecka med hela tre prov... Nu beger jag mig ut för att äta grekiskt, känns rätt okej faktiskt! puss

tjejmiddag, lite trevlig fest och skratt i en soffa till tre

var glad
Mötte kvällen igår utan några som helst förväntningar och somnade sedan framåt morgonen med en trevlig kväll i bakfickan.

RSS 2.0