4

beyonce 4
Har ni lyssnat på Beyoncés nya album? Sköna låtar tycker jag och den tjejens röst är ju galen, fast jag tror att det är ett sådant album som man måste lyssna på några gånger innan man riktigt fastnar. Gillar den här. Pöss!

23.00

solbränna
Tjallå! Idag var det stranden på dagen och fotboll på kvällen som stod på schemat. Ring om ni behöver ett mänskligt element, har nämnligen skaffat en riktigt hettande bränna på baksidan...

this one is for you

bigarråer
maxiklänning
[Kavaj - hm cc, långklänning - ginatricot, halsband - ajlajk, solisar - åhlens och converse.]

Såhä såg jag ut idag innan det blev horisontellt läge med bigarråer i solen. Puss!

pk1

elin

5 mil

Igår sprang vi genom en åker, badade nakna i en liten sjö och åt picknick på en kulle. Ja, sen cyklade vi 5 mil också. Det var kult.

cykelben
åker
lipa
cykla
fälthoppa
spindelmannen
åkerspår
klappa hästar
sjö
gungbräda
bada
Haha, lite såhär såg det ut på våran lilla trip.
[Några bilder är från min kamera och några från Elins.]

-

en gata i paris

tack för igår mina pärlor

Nämen tjenare! Här hade jag lagt mig i solen för att transformeras från kritvit till vit, men då slänger någon jäkel in en stor molntuss. Så nu ska jag ställa mig i duschen. Lääänge. Sen ska jag lägga mig med täcket i soffan, sätta på en bra film och äta jordgubbar. Sounds fair med tanke på vädret.


paris #4

Dag 3

luxemburgträdgården
Vi gick på en marknad och sedan köpte vi med oss lite godsaker och picknickade i luxemburgträdgården

jardin du luxembourg
photo
talk to the hand
i beg to differ
eiffeltornet
Sista kvällen spenderades uppe i eiffeltornet

utsikt från eiffeltornet

Dag 4 har jag inga bilder från. Det var nämnligen dagen som vi åkte hem igen, dock var den dagen en upplevelse i sig också... Vi kom hem sent till hotellet så vissa av oss hoppade över att sova, medan andra fortfarande sov när det var två minuter tills vi skulle ge oss av. Tunnelbanor var stängda, tunnelbanor var försenade och tunnelbanor var trasiga. Vi hade mer eller mindre gett upp hoppet om att komma med vår transferbuss ett tag, men rusade sedan genom trafikerade gator i ett sista försök. Nej, vi kom inte med vår buss, men vi våldgästade en annan så det löste sig tillslut.

paris #3

Här kommer dag 2!

utanför louvren
Vi åkte till Louvren

hoppa
hoppbild
lilla triumfbågen
inne i louvren
i notredame
och sedan till Notre-dame

fönster i Notre-dame
ljuskronor
äta glass
gatumusikanter
Sista bilden är från ett shoppingcenter vi var vid på eftermiddagen. I närheten av det åt vi även middag och gick på bio, mysigt var det!


pick-up

pick-up
pick-up wesc
wesc-hörlurar
Det blev volleyboll i hamnen igår igen, men med lite nytt folk! När myggen blev för ivriga cyklade vi hem till en av grabbarna för att kolla på hockey. Klockan halv fyra cyklade jag och min kära kusin på stadens folktomma gator i dagsljus. En nattmacka slank ned och sedan slocknade vi. Idag väcktes vi av att det stod en kille i lyftkran precis utanför fönstret. Tur att vi hade persiennerna nere. Det blev en slörunda med fika på stan och jag spontanköpte dessa på rea. 250 pix, inte helt fel!

en söndagskväll med kvällssol i vår lilla hamn

engångsgrill
ebba
grillning
Knäppte tydligen inte av så många bilder denna söndagskväll och här blev det visst bara på några av tjejerna. Kvällen var trevlig med grillning, volleyboll och mys.

+++

konferensier
Lite halvtaskig kvalitét på bilden, men det är i alla fall från skolavslutningen. Jag agerade konferensier tillsammans med Manne och Amanda.

skolavsluning
Ronja, jag och lilla morfar.

Vi fick en fin skolavslutning och jag klarade mig tydligen fint som konferensier. När kramkalaset var slut köpte vid med oss mat och satte oss i R's trädgård, där det senare trillade in massa fina (föredetta)nior. Vi hade en supermysig kväll och det känns konstigt att vi inte längre kommer gå i samma skola allihop efter sommaren.

för sista gången

Jag har fina dagar och njuter av att stressen med allt skolarbete har släppt. Igår, den absolut sista "skoldagen" spenderades med KSAB-gala. En Idrottstävling. En sista gång stod vi där och hejade på varandra. Sprang den sista stafetten. Svettiga cycklade sedan jag och min fina vän Ronja hem till mig och slängde oss i det blå. Sen cycklade vi in till staden och fixade lite småsaker, gick en promenad med hunden genom en sommarfin stad med en varsinn glass i handen och satt och beundrade de härliga bilder som kom ut ur R's engångskamera från Paris. Jag cycklade hem i kvällssol och kände mig glad och ledsen på samma gång. Idag slutar jag nian.


händer det igen?

Ett pirr i magen som knappt tillåter något intag av mat, en förvirring och ett leende vid tanken. Händer det igen?

RSS 2.0